Back 2 the 90’s Quiz

Wij maken uw feestje compleet! Een heerlijke quiz waarbij gezelligheid en samenwerking centraal staan. Er wordt hard gewerkt en gelachen, maar ook meezingen en meeswingen kunnen punten opleveren!

Een fantastisch avontuur door de jaren ’90! Flippo’s en andere 90’s rages, Friends, Boybands + Girlbnads, WK’s & EK’s, Paarse Kabinetten en de intrede van het Internet. Stijlvolle 90’s muziek, t.v. series, films en nog veel meer nostalgie! Met een knallende A-Meezing-Muziekronde dat ieder kind van de jaren ’90 zal herkennen.

Wij presenteren deze quiz van c.a. 2 uur in een vloeiende multimedia presentatie op een groot scherm op een locatie naar keuze.

Wat kost het?

Kosten inclusief presentatie van 1 van onze superleuke en ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 599 euro voor groepen tot 70 personen. Reiskosten van 0,50 p/km zijn van toepassing.

Wilt u ook een fantastische trofee voor het winnende team? Dat kan voor slechts 17,50 euro extra brengen wij een prachtige glimmende trofee mee! Genoemde prijzen zijn exclusief 9% b.t.w..

Bent u met meer dan 70 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Meer info?