Jeroen Tielemans
Founder

Quizmaster en oprichter van PUBQUIZ040. In 2004 richtte hij zijn bedrijf op in Eindhoven. Sindsdien presenteerde hij honderden quizzen door heel Nederland. De quiz zit in het bloed. De meest ervaren quizmaster die Nederland heeft. Zijn creativiteit is eindeloos, waardoor er wekelijks weer de leukste quizvragen voorbij komen.

 

Zijn eigen kennis ligt sterk bij topografie, film en sport. Een kind van de smaakvolle jaren ’90 muziek en fervent fan van ‘The Big Lebowski’ en PSV Eindhoven. Dit kan zo nu en dan herkenbaar zijn in de quizzen. 

Jeroen werd geboren in 1977, maakte de HAVO af op zijn 16e en ging daarna via de Hotelschool naar Engeland. Daar maakte hij in de pub’s kennis met het pubquizzen. Terug in Nederland besloot hij de pubquiz ook te introduceren. En hoe. Tegenwoordig is de pubquiz populairder dan ooit.

Na de pub’s kwamen ook snel de quiz voor bedrijven. Tegenwoordig zijn het organiseren van quizzen en bedrijfsevenementen zijn leven. En Jeroen geniet er elke dag van. Met hem aan het roer tijdens uw evenement hoeft u zich nergens zorgen om te maken!

Jeroen van Dorst (L). Mr. Know it all. De quizmaster die in 2007 bij PUBQUIZ040 aansloot. Woonde in onder andere Den Helder, Zwolle, Hengelo en Eindhoven.

Is directeur van een basisschool, maar leeft in zijn vrije tijd voor het quizzen. Met zijn prachtige stem een genot om naar te luisteren, tot de echt moeilijke vragen komen althans.

Als hij niet presenteert, dan quizt hij zelf mee, of zoals hij zelf zegt “Het zit nu eenmaal in je bloed”. Van Dorst is fan van Pink Flloyd. Houdt van whisky. Alleen goede whisky wel te verstaan, en niet versneden met randproducten zoals ijs. Hij is ook nog eens een ware keukenprins. Kortom, de droomman van elke vrouw. Ware het niet dat hij ook graag stripboeken leest op de bank (en al getrouwd is, sorry dames).

Van Dorst is een geboren presentator en altijd de rust zelve. Hij begeleid elke quiz of evenement volledig voor u. Relax, leun achterover en geniet.

IN DE MEDIA Met de filmquizmarathon