onZE Quiz EVENEMENTEN + ARrangementen

Hier begint uw perfecte bedrijfsuitje! Deze compleet verschillende pubquiz arrangementen, op locatie of online, zijn te boeken door zowel bedrijven als particulieren vanaf 10 personen. Wij presenteren zowel in het Nederlands als in het Engels. Wij zullen alles organiseren op de door u gekozen locatie, of in overleg bij 1 van onze partners zoals o.a. het PSV-Stadion, Evoluon of Grand-Cafe de Wildeman in Eindhoven, Cafe Bakker in Tilburg of Cafe Cinq in Den Bosch. Wij helpen u graag met het maken van de juiste quiz keuze voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op.

v.a. €275

Om uw medewerkers tijdens de vrijdagmiddagborrel (of elk ander moment van de week) toch iets leuks te laten doen in deze moeilijke tijden hebben wij de ideale oplossing! Een heerlijke pubquiz die via een livestream op YouTube te volgen is door al uw medewerkers! Wij presenteren op ludieke wijze en op veilige afstand een toffe quiz met hoog entertainment gehalte. 

Vrijdagmiddagborrel quiz

Wij maken vooraf een privé link aan waarop de pubquiz livestream te volgen zal zijn. Deze link deelt u met alle medewerkers die mee gaan spelen, of de quiz later terug willen zien. U kunt ook enkele vragen over het bedrijf aanleveren, die wij in de quiz kunnen verwerken. Hoe leuk is dat!?

U maakt teams en vraagt aan de medewerkers om met elkaar contact te leggen via bijvoorbeeld Microsoft Teams, Hangouts, Zoom of Skype. Ideaal speelt men in teams van 3 tot 6 personen mee met de quiz. De score wordt door de teams zelf bijgehouden en kunnen bij u intern worden verwerkt via een contactpersoon binnen uw bedrijf.

Zo kan uw personeel, team of afdeling vanuit een veilige omgeving toch in teamverband meedoen aan een livepubquiz

Wat kost het?

Kosten voor een standaard livequiz voor uw bedrijf zijn 275 euro exclusief 9% b.t.w.. De quiz duurt minimaal 45 minuten en maximaal 1,5 uur. Datum, tijd en duur van de quiz zullen we vooraf af stemmen met u. Wilt u alles in uw eigen huisstijl, of vragen in de quiz over uw bedrijf? Dat is ook mogelijk! Neem contact met ons op, wij kunnen u een offerte op maat aanbieden.

Toch ons laten nakijken? Of vragen over uw eigen bedrijf toevoegen? Tasje met borrelgenot laten bezorgen op de dag van het evenement? Dat kan allemaal tegen een meerprijs, hiervoor maken wij graag een passende offerte!

Meer info?

v.a. €325

Als programma of als deel van uw programma vermaken wij uw gasten 2 uur lang. Wij presenteren een traditionele pubquiz in het Nederlands of in het Engels, gewoon alles lekker met pen en papier. Vol met ludieke vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen van popmuziek tot culinair en van reizen tot literair. Maar vol met vragen waarbij samenwerking en elkaar beter leren kennen centraal staat. De quiz duurt c.a. 2 uur.

Wij verzorgen een leuke prijs voor de winnaars. Kosten inclusief presentatie van 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 325 euro ex. 9% b.t.w. voor groepen tot 50 personen. Bent u met meer dan 50 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Meer info?

v.a. €375

Een fantastische popquiz met de hits van toen en nu, prachtige foto’s en de beste muziek uit de geschiedenis van de top-40 en top-2000. Meezingen en meeswingen, niemand kan stil blijven zitten. Deze quiz is het absolute hoogtepunt op uw feestje!

Van Abba tot ZZ-top en met klassiekers als o.a. Piano Man, Brabant, Life is Life en Jump Around! Top2000 klassiekers, disco en dance, Nederlandstalig en stevige gitaren. Alles komt voorbij, in dit feest der herkenning komt elke smaak aan bod.

Deze quiz duurt c.a. 2 uur. Uiteraard verzorgen wij een prijs voor de winnaars!

Kosten inclusief presentatie van 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 375 euro ex. 9% b.t.w. voor groepen tot 50 personen. Bent u met meer dan 50 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Meer info?

v.a. €375

Met een toffe quizpresentatie op het grote scherm, vermaken wij uw gasten 2 uur lang. Wij presenteren een fantastische multimedia quiz. Nederlands of Engels, het is beide mogelijk. Vol met ludieke videofragmenten, heerlijke popmuziek, prachtige foto’s en vooral heel veel vragen waarbij samenwerking en elkaar beter leren kennen centraal staat. Deze quiz duurt maximaal 2 uur.

Rond de feestdagen hebben wij tevens een speciale ‘Kerstquiz’ in ons assortiment.

Wij verzorgen een prijs voor de winnaars. Kosten inclusief presentatie van 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 375 euro ex. 9% b.t.w. voor groepen tot 50 personen. Bent u met meer dan 50 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Meer info?

v.a. €699

Een avondvullend programma nodig? 4 Uur lang vermaken wij uw gasten met eerst een fantastische multimedia quiz, gevolde door karaoke. Vol met ludieke videofragmenten, heerlijke popmuziek en vragen waarbij samenwerking centraal staat. De quiz duurt 2 uur.

Na de prijsuitreiking en een korte pauze, is het tijd om de stembanden echt de ruimte te geven. Wij geven iedereen de kans zijn- of haar favoriete nummer ten gehore te brengen. Ondertussen gaan de voetjes van de vloer!

Kosten inclusief presentatie van 2 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 699 euro ex. 9% b.t.w. voor groepen tot 50 personen. Bent u met meer dan 50 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Meer info?

v.a. €499

Wij maken en presenteren een gepersonaliseerde quiz voor jullie trouwdag. Geen band, niet dansen, weinig muziek… Wij bieden een perfect alternatief: Tijdens het feest of receptie komen wij jullie eigen huwelijksquiz van (maximaal) 2 uur presenteren aan jullie gasten. 

Jullie favoriete muziek, jullie anekdotes, jullie eerste date, jullie eerste vakantie, het kan natuurlijk niet anders: jullie staan centraal. Afgewisseld met leuke algemene vragen over bekende getrouwde stellen, films over het huwelijk, bruiloften in popmuziek en audiofragmenten die bij de dag passen. Het wordt een feest van herkenning voor jullie en jullie gasten. 

Jullie gasten spelen de quiz op veilige afstand van elkaar aan de tafels waar ze zijn ingedeeld, en jullie kunnen tijdens de quiz van tafel naar tafel om met iedereen te kletsen en soms wat helpen vooral als het over (een van) jullie gaat natuurlijk!

Wij maken een gepersonaliseerde quiz en presenteren deze op locatie. Je hoeft nergens voor te zorgen, wij nemen alles mee wat we nodig hebben, tot aan de geluidsinstallatie, pennen en antwoordformulieren voor de gasten en een prijsje voor de winnaars. 

Voor de dag hebben we intensief contact over wat wij over jullie kunnen toevoegen in de quiz. In eerste instantie vullen jullie hiervoor elk een vragenlijst in, vervolgens overleggen we met jullie wat wel en niet gebruikt mag worden en maken wij er een onvergetelijke quiz van. Je ontvangt de quiz na afloop natuurlijk zelf ook om nog een keer terug te lezen. De lengte van de quiz (maximaal 2 uur) wordt in overleg met jullie bepaald. 

Wij maken en personaliseren deze quiz voor jullie voor 499 euro ex. 9% b.t.w.. Reiskosten van 0,40 p/km ex. 9% b.t.w. zijn van toepassing. 

 

Meer info?

v.a. €375

90s Pubquiz: Een fantastisch avontuur door de jaren ’90! Flippo’s, 2 Unlimited, paarse kabinetten en de intrede van het internet. Stijlvolle 90’s muziek, t.v. series, films en nog veel meer nostalgie! Met een knallende A-Meezing-Muziekronde die ieder kind van de jaren ’90 zal herkennen.

Wij presenteren deze quiz van c.a. 2 uur in een vloeiende multimedia presentatie op een groot scherm op een locatie naar keuze.

Wij verzorgen een trofee voor de winnaars. Kosten inclusief presentatie van 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 375 euro ex. 9% b.t.w. voor groepen tot 50 personen. Bent u met meer dan 50 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Let op: Quizzen is verslavend.

Meer info?

v.a. €375

Hollands glorie; De Ik Hou van Holland Pubquiz. Heerlijk genieten van Nederlandse hoogte- en dieptepunten, televisie, showbizz en heel veel lekkere Hollandse Hits. Het koningshuis, sportevenementen, de Efteling, steden, natuurgebieden en Nederlandse film. Alles komt voorbij, met een zweem van herkenning voor allen natuurlijk. Met een knallende A-Meezing-Muziekronde waarbij iedereen mee kan zingen, voor jongere en oudere deelnemers.

Wij presenteren deze quiz van c.a. 2 uur in een vloeiende multimedia presentatie op een groot scherm op een locatie naar keuze.

Wij verzorgen een trofee voor de winnaars. Kosten inclusief presentatie van 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 375 euro ex. 9% b.t.w. voor groepen tot 50 personen. Bent u met meer dan 50 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Let op: Quizzen is verslavend.

Meer info?

€45 p.p.

Wij verzorgen in samenwerking met de Bierfederatie Eindhoven een heerlijke proeverij gevold door pubquiz voor u. Wij verzorgen c.a. 3 uur entertainment, teambuilding en genot voor u. Deze tasting + quiz wordt uitsluitend op uw eigen bedrijfslocatie aangeboden.

Proeverij

Het eerste uur zullen we 5 verschillende bieren proeven en lekker borrelen. Onze bierprofessor zal uitgebreid vertellen over deze heerlijke brouwsels van deze speciaalbieren. U krijgt 5 proefglazen bier à 16 cl per persoon.

De bierprofessor zorgt voor een mooi assortiment biertjes met een opbouw in de smaak en alcoholpercentage. Er wordt gekozen voor bieren die toegankelijk zijn voor iedereen, maar die minder gemakkelijk verkrijgbaar zijn, waardoor we ook de echte bierkenner kunnen verrassen! Tijdens het proeven vertellen we over het bier, de brouwer, diens filosofie erachter en natuurlijk de ervaring. Wij hebben ook non-alcoholische alternatieven! Heeft u speciale wensen, dan nemen wij deze mee in een offerte.

Pubquiz

Vervolgens presenteren wij een pubquiz, vol met ludieke vragen over onderwerpen van popmuziek tot film en van showbizz tot sport. Maar sowieso vol met vragen waarbij samenwerking, gezelligheid, humor en elkaar beter leren kennen centraal staat. De quiz duurt c.a. 2 uur.

Wat kost het?

Wij verzorgen een trofee en een heerlijk bierpakket voor de winnaars. Kosten inclusief alle benodigdheden van glaswerk, geluidsapparatuur, pennen en papier en presentatie van 1 van onze ervaren bierprofessoren en quizmasters; 45 euro per persoon, ex. 9% b.t.w. en ex. reiskosten. Minimale groepsgrote is 20 personen. Wij maken graag een offerte op maat voor u!

 

Meer info?