onZE Quiz EVENEMENTEN + ARrangementen

Deze compleet verschillende pubquiz arrangementen zijn te boeken door zowel bedrijven als particulieren vanaf 10 personen. Wij presenteren zowel in het Nederlands als in het Engels. Wij zullen alles organiseren op de door u gekozen locatie, of bij 1 van onze partners zoals o.a. het PSV-Stadion, Evoluon of Grand-Cafe de Wildeman in Eindhoven, Cafe Bakker in Tilburg of Cafe Cinq in Den Bosch. Wij helpen u graag met het maken van de juiste quiz keuze voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op. Hier begint uw perfecte bedrijfsuitje!

ONLINE BEDRIJFSQUIZ v.a. €200

Om uw medewerkers tijdens de vrijdagmiddagborrel (of elk ander moment van de week) toch iets leuks te laten doen in deze moeilijke tijden hebben wij de ideale oplossing! Een heerlijke pubquiz die via een livestream op YouTube te volgen is door al uw medewerkers! Wij presenteren op ludieke wijze en op veilige afstand een toffe quiz met hoog entertainment gehalte. 

Vrijdagmiddagborrel quiz

Wij maken vooraf een privé link aan waarop de pubquiz livestream te volgen zal zijn. Deze link deelt u met alle medewerkers die mee gaan spelen, of de quiz later terug willen zien. U kunt ook enkele vragen over het bedrijf aanleveren, die wij in de quiz kunnen verwerken. Hoe leuk is dat!?

U maakt teams en vraagt aan de medewerkers om met elkaar contact te leggen via bijvoorbeeld Microsoft Teams, Hangouts, Zoom of Skype. Ideaal speelt men in teams van 3 tot 6 personen mee met de quiz. De score wordt door de teams zelf bijgehouden en kunnen bij u intern worden verwerkt via een contactpersoon binnen uw bedrijf.

Zo kan uw personeel, team of afdeling vanuit een veilige omgeving toch in teamverband meedoen aan een livepubquiz

Wat kost het?

Kosten voor een livequiz voor uw bedrijf zijn 200 euro exclusief 9% b.t.w.. De quiz duurt minimaal 45 minuten en maximaal 1,5 uur. Datum, tijd en duur van de quiz zullen we vooraf af stemmen met u. 

Meer info?

FEESTELIJKE QUIZ v.a. €300

Als programma of als deel van uw programma vermaken wij uw gasten 2 uur lang. Wij presenteren een traditionele pubquiz in het Nederlands of in het Engels, gewoon alles lekker met pen en papier. Vol met ludieke vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen van popmuziek tot culinair en van reizen tot literair. Maar vol met vragen waarbij samenwerking en elkaar beter leren kennen centraal staat. De quiz duurt c.a. 2 uur.

Wij verzorgen een leuke prijs voor de winnaars. Kosten inclusief presentatie van 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 300 euro ex. 9% b.t.w. voor groepen tot 50 personen. Bent u met meer dan 50 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Meer info?

A-MEEZING-QUIZ v.a. €375

Een fantastische popquiz met de hits van toen en nu, prachtige foto’s en de beste muziek uit de geschiedenis van de top-40 en top-2000. Meezingen en meeswingen, niemand kan stil blijven zitten. Deze quiz is het absolute hoogtepunt op uw feestje!

Van Abba tot ZZ-top en met klassiekers als o.a. Piano Man, Brabant, Life is Life en Jump Around! Top2000 klassiekers, disco en dance, Nederlandstalig en stevige gitaren. Alles komt voorbij, in dit feest der herkenning komt elke smaak aan bod.

Deze quiz duurt c.a. 2 uur. Uiteraard verzorgen wij een prijs voor de winnaars!

Kosten inclusief presentatie van 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 375 euro ex. 9% b.t.w. voor groepen tot 50 personen. Bent u met meer dan 50 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Meer info?

MULTIMEDIAQUIZ v.a. €375

Met een toffe quizpresentatie op het grote scherm, vermaken wij uw gasten 2 uur lang. Wij presenteren een fantastische multimedia quiz. Nederlands of Engels, het is beide mogelijk. Vol met ludieke videofragmenten, heerlijke popmuziek, prachtige foto’s en vooral heel veel vragen waarbij samenwerking en elkaar beter leren kennen centraal staat. Deze quiz duurt maximaal 2 uur.

Rond de feestdagen hebben wij tevens een speciale ‘Kerstquiz’ in ons assortiment.

Wij verzorgen een prijs voor de winnaars. Kosten inclusief presentatie van 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 375 euro ex. 9% b.t.w. voor groepen tot 50 personen. Bent u met meer dan 50 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Meer info?

PUBQUIZ+KARAOKE

Een avondvullend programma nodig? 4 Uur lang vermaken wij uw gasten met eerst een fantastische multimedia quiz, gevolde door karaoke. Vol met ludieke videofragmenten, heerlijke popmuziek en vragen waarbij samenwerking centraal staat. De quiz duurt 2 uur.

Na de prijsuitreiking en een korte pauze, is het tijd om de stembanden echt de ruimte te geven. Wij geven iedereen de kans zijn- of haar favoriete nummer ten gehore te brengen. Ondertussen gaan de voetjes van de vloer!

Kosten inclusief presentatie van 2 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 650 euro ex. 9% b.t.w. voor groepen tot 50 personen. Bent u met meer dan 50 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Meer info?

AVG QUIZ

Wij verzorgen een AVG quiz van 1 uur om uw personeel op een prettige manier over AVG wetgeving te laten nadenken.

Wetgeving is taaie stof, wij presenteren een ludieke quiz waarin deze wetgeving in begrijpelijke taal wordt aangeboden. De quiz is gevarieerd in onderwerpen en heeft wordt voor uw bedrijf of onderneming op maat gepresenteerd. Met praktijkvoorbeelden van de werkvloer. Deze quiz is prikkelend en zal de nodige discussie ontlokken, waardoor uw personeel over AVG zal moeten nadenken. 

Zo kunt u tijdens een lunchpauze of zomaar een keer tussendoor een afdeling, of al uw personeel helpen om de AVG beter te begrijpen en hiernaar te handelen. 

Kosten v.a. €450 voor een AVG quiz op maat. Gepresenteerd door een professionele quizmaster. Uiteraard verzorgen wij ook een ludieke prijs voor de uiteindelijke winnaars van de quiz.

Meer info?

BACK 2 THE 90s QUIZ

90s Pubquiz: Een fantastisch avontuur door de jaren ’90! Flippo’s, 2 Unlimited, paarse kabinetten en de intrede van het internet. Stijlvolle 90’s muziek, t.v. series, films en nog veel meer nostalgie! Met een knallende A-Meezing-Muziekronde die ieder kind van de jaren ’90 zal herkennen.

Wij presenteren deze quiz van c.a. 2 uur in een vloeiende multimedia presentatie op een groot scherm op een locatie naar keuze.

Wij verzorgen een trofee voor de winnaars. Kosten inclusief presentatie van 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 350 euro ex. 9% b.t.w. voor groepen tot 50 personen. Bent u met meer dan 50 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Let op: Quizzen is verslavend.

Meer info?

IK HOU VAN HOLLAND

Hollands glorie; De Ik Hou van Holland Pubquiz. Heerlijk genieten van Nederlandse hoogte- en dieptepunten, televisie, showbizz en heel veel lekkere Hollandse Hits. Het koningshuis, sportevenementen, de Efteling, steden, natuurgebieden en Nederlandse film. Alles komt voorbij, met een zweem van herkenning voor allen natuurlijk. Met een knallende A-Meezing-Muziekronde waarbij iedereen mee kan zingen, voor jongere en oudere deelnemers.

Wij presenteren deze quiz van c.a. 2 uur in een vloeiende multimedia presentatie op een groot scherm op een locatie naar keuze.

Wij verzorgen een trofee voor de winnaars. Kosten inclusief presentatie van 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 350 euro ex. 9% b.t.w. voor groepen tot 50 personen. Bent u met meer dan 50 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Let op: Quizzen is verslavend.

Meer info?

BEER TASTING+QUIZ

Wij verzorgen in samenwerking met de Stadsbrouwerij Eindhoven een lekkere quiz van c.a. 3 uur voor u. Deze quiz wordt uitsluitend in de Stadsbrouwerij Eindhoven aangeboden.

Het eerste uur zullen we 4 verschillende bieren proeven en lekker borrelen. Onze bierprofessor zal uitgebreid vertellen over deze heerlijke brouwsels uit de brouwerij aan de Dommel.

Vervolgens presenteren wij een pubquiz, vol met ludieke vragen over onderwerpen van popmuziek tot film en van showbizz tot sport. Maar vol met vragen waarbij samenwerking en elkaar beter leren kennen centraal staat. De quiz duurt c.a. 2 uur.

Wij verzorgen een leuke prijs voor de winnaars. Kosten inclusief presentatie van 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; 50 euro per persoon, ex. 9% b.t.w.. Bent u met meer dan 30 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Meer info?