PUBQUIZ 2.0

Wij leveren maatwerk voor jullie, een gegarandeerd succes. Gezelligheid en samenwerking staan centraal. Er wordt hard gewerkt maar ook hard gelachen. Iedereen kan meedoen en beleeft een top event!

Pubquiz 2.0 vs. de Party Quiz

In de Pubquiz 2.0 zitten ook bewegende beelden en filmpjes. Wij maken dus gebruik van een groot scherm. Als dat niet op uw locatie aanwezig is dan nemen wij dit mee!

Als programma of als deel van uw programma vermaken wij jullie graag met onze Pubquiz 2.0! Wij presenteren deze quiz in het Nederlands of in het Engels.

Wij verzorgen alles voor jullie, je hoeft je nergens zorgen over te maken. Met onze 20 jaar ervaring zorgen wij er altijd voor dat onze quiz aansluit bij jullie publiek! De quiz zal voor jong en oud herkenbaar zijn.

Een pubquiz vol met ludieke opdrachten en vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen van popmuziek tot culinair en van film tot sport. Maar vooral heel veel vragen waarbij fun en teambuilding centraal staan. Een quiz duurt ongeveer 2 uur.

In december verzorgen wij iedere quiz met een feestelijk sausje!

Wat kost het?

Kosten inclusief presentatie door 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 599,00 euro voor groepen tot 75 personen. Reiskosten van 0,50 p/km zijn van toepassing.

Wilt u ook een fantastische trofee voor het winnende team? Dat kan voor slechts 17,50 euro extra. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% b.t.w..

Bent u met meer dan 75 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u.

Meer info?