Wedding Quiz

Wij maken en presenteren een gepersonaliseerde quiz voor jullie trouwdag. Tijdens het feest of receptie komen wij jullie eigen huwelijksquiz van (maximaal) 2 uur presenteren aan jullie en jullie gasten!

Jullie favoriete muziek, jullie anekdotes, jullie eerste date, jullie eerste vakantie, het kan natuurlijk niet anders: jullie staan centraal. Afgewisseld met leuke algemene vragen over bekende getrouwde stellen, films over het huwelijk, bruiloften in popmuziek en audiofragmenten die bij de dag passen. Het wordt een feest van herkenning voor jullie en jullie gasten. 

Jullie kunnen zelf meespelen of tijdens de quiz van tafel naar tafel om met iedereen te kletsen en soms wat helpen vooral als het over (een van) jullie gaat natuurlijk!

Wij maken een gepersonaliseerde quiz en presenteren deze op locatie. Je hoeft nergens voor te zorgen, wij nemen alles mee wat we nodig hebben, tot aan de geluidsinstallatie, pennen en antwoordformulieren voor de gasten en een prijsje voor de winnaars. 

Voor de dag hebben we intensief contact over wat wij over jullie kunnen toevoegen in de quiz. In eerste instantie vullen jullie hiervoor elk een vragenlijst in, vervolgens overleggen we met jullie wat wel en niet gebruikt mag worden en maken wij er een onvergetelijke quiz van. Je ontvangt de quiz na afloop natuurlijk zelf ook om nog een keer terug te lezen. De lengte van de quiz (maximaal 2 uur) wordt in overleg met jullie bepaald. 

Wat kost het?

Wij maken en personaliseren deze quiz voor jullie voor 649 euro ex. 9% b.t.w.. Reiskosten van 0,50 p/km ex. 9% b.t.w. zijn van toepassing. 

Meer info?