Ik Hou van Holland Quiz

Wij maken uw feestje compleet! Een heerlijke Ik Hou van Holland quiz waarbij gezelligheid en samenwerking centraal staan. Er wordt hard gewerkt en gelachen, maar ook meezingen en meeswingen kunnen punten opleveren!

Deze quiz wordt altijd aangepast op jullie groep. Iedereen kan meedoen en beleeft een top event! 

Wij komen naar jullie toe! Als programma of als deel van uw programma vermaken wij jullie graag met deze topquiz.

Een pubquiz vol met ludieke opdrachten en vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Heerlijk genieten van Nederlandse hoogte- en dieptepunten, televisie, showbizz en heel veel lekkere Hollandse Hits. Het koningshuis, sportevenementen, de Efteling, steden, natuurgebieden en Nederlandse film. Alles komt voorbij, een feest van herkenning voor allen! Bij alle vragen en opdrachten zullen fun en teambuilding centraal staan.

Deze quiz duurt ongeveer 2 uur. De quiz wordt gepresenteerd als een vloeiende multimedia presentatie op een groot scherm op een locatie naar keuze.

In december verzorgen wij ook deze quiz met een feestelijk sausje!

Wat kost het?

Kosten inclusief presentatie door 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 599,00 euro voor groepen tot 100 personen. Reiskosten van 0,50 p/km zijn van toepassing.

Wilt u ook een fantastische trofee voor het winnende team? Dat kan voor slechts 17,50 euro extra. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% b.t.w..

Bent u met meer dan 100 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u.

Meer info?