PARTY QUIZ

Wij maken elk feestje compleet! Wij zijn de beste quizmakers en quizmasters: gegarandeerd succes! Wij presenteren een heerlijke quiz waarbij gezelligheid en samenwerking centraal staan. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen, maar ook meezingen en meeswingen kunnen punten opleveren!

Deze quiz wordt altijd aangepast op jullie groep. Iedereen kan meedoen en beleeft een top event!

Wij komen naar jullie toe! Als programma of als deel van uw programma vermaken wij jullie graag met een topquiz. Wij presenteren deze traditionele pubquiz in het Nederlands of in het Engels. Gewoon alles 1.0, koppen bij elkaar en pen en papier in de aanslag!

Een pubquiz vol met ludieke opdrachten en vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen van popmuziek tot culinair en van film tot sport. Maar vooral heel veel vragen waarbij fun en teambuilding centraal staan. Deze quiz duurt ongeveer 2 uur.

In december verzorgen wij iedere quiz met een feestelijk sausje!

Wat kost het?

Kosten inclusief presentatie door 1 van onze ervaren quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 499,00 euro voor groepen tot 75 personen. Reiskosten van 0,50 p/km zijn van toepassing.

Wilt u ook een fantastische trofee voor het winnende team? Dat kan voor slechts 17,50 euro extra. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% b.t.w..

Bent u met meer dan 75 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u.

Meer info?