QUIZ + KARAOKE

Wij komen naar jullie toe met een fantastische Pubquiz 2.0 en Karaoke sessie!

Een compleet avondvullend programma. 5 Uur lang vermaken wij jullie met eerst een fantastische Pubquiz 2.0, gevolgd door een toffe karaoke sessie. De quiz duurt ongeveer 2 uur.

Wij verzorgen alles voor jullie, jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Met onze 20 jaar ervaring zorgen wij er altijd voor dat onze quiz en de muziek aansluit bij jullie publiek! De quiz zal voor iedereen herkenbaar zijn!

Na de prijsuitreiking en een korte pauze. Dan is het tijd om de stembanden echt de ruimte te geven. Wij geven iedereen de kans zijn- of haar favoriete nummer ten gehore te brengen. Ondertussen gaan de voetjes van de vloer! Tussen de liedjes door verzorgt de quizmaster en DJ heerlijke dansmuziek die aansluit bij jullie groep!

Wat kost het?

Kosten inclusief presentatie en alle materialen en middelen zijn 899,00 euro voor groepen tot 100 personen. Reiskosten van 0,50 p/km zijn van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief 9% b.t.w..

Wilt u ook een fantastische trofee voor het winnende team? Dat kan voor slechts 17,50 euro extra brengen wij een prachtige glimmende trofee mee!

Bent u met meer dan 100 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u

Meer Info?