POPQUIZ

Wij komen naar jullie toe met een fantastische popquiz met de hits van toen en nu, prachtige foto’s en de beste muziek uit de geschiedenis van de top-40 en top-2000. Meezingen en meeswingen, niemand kan stil blijven zitten. Deze quiz is het absolute hoogtepunt op uw feestje!

Wij verzorgen alles voor jullie, je hoeft je nergens zorgen over te maken. Met onze 20 jaar ervaring zorgen wij er altijd voor dat onze quiz aansluit bij jullie publiek! De quiz zal voor jong en oud herkenbaar zijn!

Van Abba tot ZZ-top en met klassiekers zoals Piano Man, Brabant, Life is Life en Jump Around! Top2000 klassiekers, disco en dance, Nederlandstalig en stevige gitaren. Alles komt voorbij, in dit feest der herkenning komt elke smaak aan bod.

De popquiz is c.a. 2 uur topentertainment. In de december maand zorgen we natuurlijk voor wat extra sfeer met bekende kersthits!

Wat kost het?

Kosten inclusief presentatie van 1 van onze ervaren professionele quizmasters, en alle benodigde materialen; vanaf 499,00 euro voor groepen tot 75 personen. Reiskosten van 0,50 p/km zijn van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief 9% b.t.w..

Bent u met meer dan 75 personen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

Meer Info?