Beer Tasting + Quiz

Wij verzorgen in samenwerking met de Bierfederatie Eindhoven een heerlijke proeverij gevold door pubquiz voor u. Wij verzorgen c.a. 4 uur entertainment, teambuilding en genot voor u. Deze tasting + quiz wordt uitsluitend op uw eigen bedrijfslocatie aangeboden.

Proeverij

Het eerste uur zullen we 5 verschillende bieren proeven en lekker borrelen. Onze bierprofessor zal uitgebreid vertellen over deze heerlijke brouwsels van deze speciaalbieren. U krijgt 5 proefglazen bier à 16 cl per persoon.

De bierprofessor zorgt voor een mooi assortiment biertjes met een opbouw in de smaak en alcoholpercentage. Er wordt gekozen voor bieren die toegankelijk zijn voor iedereen, maar die minder gemakkelijk verkrijgbaar zijn, waardoor we ook de echte bierkenner kunnen verrassen! Tijdens het proeven vertellen we over het bier, de brouwer, de filosofie erachter en natuurlijk de ervaring. Wij hebben ook non-alcoholische alternatieven! Heeft u speciale wensen, dan nemen wij deze mee in een offerte.

Pubquiz

Vervolgens presenteren wij een pubquiz, vol met ludieke vragen over onderwerpen van popmuziek tot film en van showbizz tot sport. Maar sowieso vol met vragen waarbij samenwerking, gezelligheid, humor en elkaar beter leren kennen centraal staat. De quiz duurt c.a. 2 uur.

Wat kost het?

Wij verzorgen een trofee en een heerlijk bierpakket voor de winnaars. Kosten inclusief alle benodigdheden van glaswerk, geluidsapparatuur, pennen en papier en presentatie van 1 van onze ervaren bierprofessoren en quizmasters; 70,00 euro per persoon.

Genoemde prijzen zijn exclusief 9% b.t.w. en exclusief reiskosten van 0,50 cent per kilometer. Minimale groepsgrote is 25 personen.

Wij maken graag een offerte op maat voor u!

Meer info?